.

.

Een afspraak maken

Uw trouwkleed kiezen is een uniek moment en om u hierbij alle aandacht te kunnen geven is het nodig om voor elk bezoek aan onze winkel een afspraak te maken.   

Ook voor de suite- en feestkledij maakt u best een afspraak. 

Bel ons 051/20.34.60 of vul het formulier hieronder in.

Wanneer uw bruidsjurk kiezen?

We raden u aan om 8 à 12 maanden voor de trouw uw bruidsjurk te bestellen, maar ook als uw huwelijk kortbij is, doen wij er alles aan, wat in onze mogelijkheden ligt, om uw droomjurk te verwezenlijken. 

Wat brengt u mee?

U hoeft nog geen speciale lingerie of schoenen mee te brengen als u komt om uw trouwkleedje te kiezen.  
Zorg dat u lingerie aan hebt waarbij u zich op uw gemak voelt, want een verkoopster komt bij u om u te helpen met het passen van de bruidsjurken.

Mijn favorieten:

Maak een account aan (rechtsboven de website) om uw favoriete jurken te bewaren en ze via MIJN FAVORIETEN (onderaan de website) terug te vinden.  Als u dat wenst, mag u bij het maken van uw afspraak, ons vragen om uw favoriete jurken te laten klaar hangen tegen dat u komt. Bij Couture ROBEL is de keuze heel groot, nóg ruimer dan op de website te zien is.

Waarom uw droomjurk bestellen bij Couture ROBEL

Omdat u dan zeker bent dat u een kwaliteitsvolle jurk gekozen heeft en omdat u ook na de bestelling kan rekenen op ons team van excellente naaisters!  Met hun gouden handen werken ze uw jurk af met de allerbeste zorgen tot uw kleedje als gegoten gaat. Bij Couture ROBEL wordt jouw droomjurk met liefde afgewerkt, dat voel je!  Geniet ervan! 

Bel ons 051/20.34.60 of vul hieronder uw gegevens om binnenkort een mailtje te ontvangen met de eerstvolgende mogelijkheden voor een afspraak.