.

.

Gesloten op maandag 2 + 9 + 16 augustus 2021

Een afspraak maken

Uw droomjurk kiezen is een uniek moment en daar nemen we graag de tijd voor!  Maak daarom steeds een afspraakBel ons 051/20.34.60 of vul het formulier hieronder in en we contacteren u zo snel mogelijk.  

Wanneer uw bruidsjurk kiezen?

Normaal raden we aan om 7 à 10 maanden voor de trouw uw bruidsjurk te bestellen, maar we weten dat met deze onvoorspelbare Corona-periode het niet steeds mogelijk is om zo vroeg op voorhand te komen.  We doen er alles aan, wat in onze mogelijkheden ligt, om met ons team paraat te staan voor u om uw droomjurk te verwezenlijken, dus ook als uw huwelijk kortbij is.  Contacteer ons gerust en we helpen u met plezier!

Wie komt er mee?

Breng gerust iemand mee die u nauw aan het hart ligt. Omwille van de huidige veiligheidsmaatregelen is het aantal vergezellende personen beperkt. Naargelang de maatregelen en onze bezetting wordt dit afgesproken.

Wat brengt u mee?

U hoeft nog geen speciale lingerie of schoenen mee te brengen als u komt om uw trouwkleedje te kiezen.  
Zorg dat u lingerie aan hebt waarbij u zich op uw gemak voelt, want een verkoopster komt bij u om u te helpen met het passen van de bruidsjurken.
Eenmaal uw droomjurk gevonden, helpen we u met het zoeken naar bijpassende lingerie en schoenen en accessoires. 

Omwille van de huidige veiligheidsmaatregelen is het dragen van een mondmasker verplicht.

Mijn favorieten:

Maak een account aan (rechtsboven de website) om uw favoriete jurken te bewaren en ze via MIJN FAVORIETEN (onderaan de website) terug te vinden.  Als u dat wenst, mag u bij het maken van uw afspraak, ons vragen om uw favoriete jurken te laten klaar hangen tegen dat u komt. Bij Couture ROBEL is de keuze heel groot, nóg ruimer dan op de website te zien is.

Waarom uw droomjurk bestellen bij Couture ROBEL

Omdat u dan zeker bent dat u een kwaliteitsvolle jurk gekozen heeft en omdat u ook na de bestelling kan rekenen op ons team van excellente naaisters!  Met hun gouden handen werken ze uw jurk af met de allerbeste zorgen tot uw kleedje als gegoten gaat. Bij Couture ROBEL wordt jouw droomjurk met liefde afgewerkt, dat voel je!  Geniet ervan! 

Bel ons tijdens de openingsuren op 051/20.34.60 of vul hieronder uw gegevens in en we contacteren u zo snel mogelijk om een afspraak te maken.