.

.

Een afspraak maken

Uw droomjurk kiezen is een uniek moment en daar nemen we graag de tijd voor!  Maak daarom steeds een afspraakBel ons 051/20.34.60 of vul het formulier hieronder in en we contacteren u zo snel mogelijk.  Maak een telefonisch afspraakje als u onze feestcollecties wil bezoeken.  Alvast van harte welkom!

Wanneer uw bruidsjurk kiezen?

Normaal raden we aan om 7 à 10 maanden voor de trouw uw bruidsjurk te bestellen, maar ook als uw huwelijk kortbij is, doen wij er alles aan, wat in onze mogelijkheden ligt, om met ons team paraat te staan voor u om uw droomjurk te verwezenlijken.  Contacteer ons gerust en we helpen u met plezier!

Wat brengt u mee?

U hoeft nog geen speciale lingerie of schoenen mee te brengen als u komt om uw trouwkleedje te kiezen.  
Zorg dat u lingerie aan hebt waarbij u zich op uw gemak voelt, want een verkoopster komt bij u om u te helpen met het passen van de bruidsjurken.
Eenmaal uw droomjurk gevonden, helpen we u met het zoeken naar bijpassende lingerie en schoenen en accessoires. 

Mijn favorieten:

Maak een account aan (rechtsboven de website) om uw favoriete jurken te bewaren en ze via MIJN FAVORIETEN (onderaan de website) terug te vinden.  Als u dat wenst, mag u bij het maken van uw afspraak, ons vragen om uw favoriete jurken te laten klaar hangen tegen dat u komt. Bij Couture ROBEL is de keuze heel groot, nóg ruimer dan op de website te zien is.

Waarom uw droomjurk bestellen bij Couture ROBEL

Omdat u dan zeker bent dat u een kwaliteitsvolle jurk gekozen heeft en omdat u ook na de bestelling kan rekenen op ons team van excellente naaisters!  Met hun gouden handen werken ze uw jurk af met de allerbeste zorgen tot uw kleedje als gegoten gaat. Bij Couture ROBEL wordt jouw droomjurk met liefde afgewerkt, dat voel je!  Geniet ervan! 

Bel ons 051/20.34.60 of vul hieronder uw gegevens in en we contacteren u zo snel mogelijk om een afspraak te maken.