.

.

Is het nodig om een afspraak te maken?

Uw droomjurk kiezen is een unieke moment en daar nemen we graag de tijd voor!  Maak daarom steeds een afspraak! Bel ons 051/20.34.60 of vul het formulier hieronder in en we contacteren u zo snel mogelijk.  Maak zeker tijdig uw afspraak voor zaterdagen (want snel volzet).

Huidige veiligheidsmaatregelen: 

Lieve klanten,

Wij zijn bijzonder blij u terug te mogen verwelkomen in onze winkel!

Voor uw veiligheid en dat van onze medewerkers vragen wij u medewerking:

o Enkel op afspraak, voor zowel bruids- als suitekledij: 051/20.34.60 of couture.robel@telenet.be 

o Max. 1 vergezellend persoon 

o Bij aankomst handen ontsmetten

o Bezoek onze winkel met uw eigen mondmasker aan

o Hou voldoende afstand met andere klanten

BEDANKT!

Het Couture ROBEL team.

 

Wanneer uw bruidsjurk kiezen?

Het is aangeraden om 7 à 12 maanden voor de trouw uw bruidsjurk te bestellen. Is uw huwelijk reeds binnenkort, dan helpen we u zeker ook, binnen de mogelijkheden.

Wie komt er mee?

Breng gerust iemand mee die u nauw aan het hart ligt.  (Onze paskamers in de bruidsafdeling van de nieuwe collectie zijn voorzien voor de bruid + 2 personen.  Brengt u graag meer mensen mee, laat het ons even weten, dan bekijken we de mogelijkheden.)  Huidige veiligheidsmaatregelen: Max. 1 vergezellend persoon. 

Wat brengt u mee?

U hoeft nog geen speciale lingerie of schoenen mee te brengen als u komt om uw trouwkleedje te kiezen.  
Zorg dat u lingerie aan hebt waarbij u zich op uw gemak voelt, want een verkoopster komt bij u om u te helpen aankleden.
Eenmaal uw droomjurk gevonden, helpen we u met het zoeken naar bijpassende lingerie en schoenen en accessoires. Huidige veiligheidsmaatregelen: passen is met mondmasker. 

Mijn favorieten:

Maak een account aan (rechtsboven de website) om uw favoriete jurken te bewaren en ze via MIJN FAVORIETEN (onderaan de website) terug te vinden.  Als u dat wenst, mag u bij het maken van u afspraak, ons vragen om (een 5-tal jurken als start) uit uw favoriete jurken te laten klaar hangen tegen dat u komt. Bij Couture ROBEL is de keuze heel groot, nóg ruimer dan op de website te zien is.

Waarom uw droomjurk bestellen bij Couture ROBEL?

Omdat u dan zeker bent dat u een kwaliteitsvolle jurk gekozen heeft en omdat u ook na de bestelling kan rekenen op ons team van excellente naaisters!  Met hun gouden handen werken ze uw jurk af met de allerbeste zorgen tot uw kleedje als gegoten gaat. Bij Couture ROBEL wordt jouw droomjurk met liefde afgewerkt, dat voel je!  Geniet ervan! 

Bel ons tijdens de openingsuren op 051/20.34.60 of vul hieronder uw gegevens in en we contacteren u zo snel mogelijk om een afspraak te maken.